Om Remi-Montage

Familjeföretag med 20 års erfarenhet

Remi-Montage AB är familjeföretaget med 20 års erfarenhet inom undertaksbranschen, som drivs av Marie och Roland Håkansson. Du hittar oss på Baragatan 5 i Malmö i samma lokaler som Akustik Teknik i Malmö AB. Vi är experter på och utför allt inom undertaksmontage och ljudisoleringområdet. Vill du ha en bra ljudmiljö med elegant finish? Då är det oss på Remi-Montage du ska vända dig till.

Storleken på de arbeten vi utför varierar från en liten privat toalett till undertak i IKEAS varuhus i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar om kunden önskar detta, både gällande utförande och materialval. Vi fixar det mesta till de flesta.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret eller kontakta oss via:

Telefon: 0734-43 05 91
E-mail: info@remimontage.se
Adress: Hästvägen 2B, 212 35 Malmö

Kontakta oss för en offert till undertaksmontage

Om du hör av dig till oss redan idag så kan vi nästan alltid berätta för dig hur lång tid arbetet med undertaksmontage kommer ta i dina lokaler. Ju mer information du kan ge oss om hur det ser ut på ditt företag desto mer exakt besked kan vi ge dig. Naturligtvis så kan en undertaksmontör komma ut till er på företaget för att titta lite närmre, och du kan då få en ännu mer exakt offert av oss. Ta kontakt direkt här på hemsidan eller ring till oss.​